ATEA drauge su COBALT ir VILNIUS TECH PARK rengia pirmąjį Lietuvoje LEGAL TECH pakraipos Hakatoną

UAB „Atea“ pastaraisiais metais daug dėmesio skiria naujausioms informacinėms technologijoms, jų pritaikymui praktikoje, rengia  šių sričių specialistams konferencijas, kuriose pranešimus skaito Lietuvos ir užsienio šalių lektoriai, taip pat leidžia ir platina naujienlaiškius „ACCESS“  ir spausdintinius leidinius, juose pristato informacinių technologijų aktualijas, analizuoja kibernetinio saugumo ir kitus klaiusimus, kurie dažnai yra susiję ir su kultūros paveldo skaitmeninimo bei skaitmeninio turinio archyvavimo, saugojimo ir viešinimo veiklomis.  Šios įmonės interneto svetainėje https://www.atea.lt yra atskiras skyrius „Access blog’as“ https://www.atea.lt/blogas/ , kuriame populiarinamos informacinių technologijų naujovės, aktualijos.

Šių metų pirmąjį ketvirtį išplatintas „ACCESS“ naujienlaiškis yra skirtas trims svarbioms  2018-ųjų technologijų tendencijoms – inovacijų kūrimo ir diegimo procesams, kaštų kontrolei renkantis „as-a-service“ sprendimus ir įmonės tinklo apsaugos valdymui, pasinaudojant debesijos sprendimais.

Naujienlaiškyje taip pat pranešama, kad Atea drauge su Cobalt ir Vilnius Tech Park šių metų kovo 16–17 dienomis rengia pirmąjį Lietuvoje Legal Tech pakraipos Hakatoną. Renginio organizatoriai kviečia besidominčius teise ir technologijomis burtis į komandas ir aktyviai jame dalyvauti. Renginio metu patyrę IT specialistai bei teisininkai ne tik dalinsis savo naujausiomis įžvalgomis, prižiūrės renginio komandas, bet ir surengs mokymų sesiją atitinkamiems konferencijoms dalyviams. Tikimasi, kad per 24 valandas bus sukurtos naujovės, kurios padės spręsti problemas teisės, verslo ir technologijų sektoriuose.

Į renginį galima užsiregitruoti internetu. Registracijos lapą rasite ČIA

LDM filialo LM ISC LIMIS informacija

 

Atnaujinta: 2018-03-08